fbpx

Services

Om echt het verschil te maken heb je op iedere positie een topspeler nodig. Bij FOUR hebben wij alle benodigde expertise in huis: van brand design tot social strategie en technologische ondersteuning. Waar we echt op scoren? Leadgeneratie, branding en E-commerce.

WHAT WE DO

SERVICES

Strategy

Het echte verschil op de arbeidsmarkt maak je door structureel de juiste recruitment strategie te voeren. Op alle touchpoints die een (latent) werkzoekende aflegt, moet het kloppen.

Meer informatie

Online Recruitment

Potentiële kandidaten maken als eerste kennis met jouw employer brand (werkgeversmerk). En zoals we allemaal weten; een eerste indruk maak je maar één keer. Welke kernwaardes typeren jouw organisatie en waaruit blijkt dit? Wat streef je na? Wat kun jij je werknemers bieden? We creëren een employer value proposition die zorgt voor een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Recruitment

Een heldere strategy, wervende campagnes, een laagdrempelige en correcte sollicatieprocedure , talentpools en een perfecte onboarding. Het zijn de bewezen onderdelen van een futureproof recruitmentproces. En, één goede wedstrijd maakt geen wereldspeler. Consistency leidt tot succes.

Meer informatie