fbpx
WELLTRADE

400% meer leads voor Welltrade Kantoormeubelen

What we did

 • Google Advertising
 • Marketing Automation
 • Conversion rate optimization

Welltrade is een kantoormeubelhandel gevestigd in Vianen. Vanuit een zorgvuldig samengesteld assortiment leveren zij zowel nieuwe als tweedehands A-merk kantoormeubelen. De fysieke showroom is flink, maar zonder de online showroom – lees website – kunnen ze niet(s). Four Marketing helpt Welltrade via Google aan meer business.

WELLTRADE

Welltrade is al 30 jaar een sterk familiebedrijf dat bekend staat om het ruime assortiment A-merk kantoormeubelen. De in Vianen gevestigde showroom beslaat 3500m2 waar zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen op voorraad zijn. De bezorgbussen van Welltrade rijden door heel het land om klanten te voorzien van goed meubilair.

 • Onze bewezen aanpak

  Four Marketing heeft vanaf februari 2021 de Googleaccounts overgenomen van een ander digital marketingbureau. Na deze overname is er door de specialisten een hygiënecheck gedaan in Google ads en Analytics. De data die beschikbaar was van de campagnes die al draaiden zijn gecontroleerd op onder meer de doelgroepen, de minimale kwaliteitsscore, biedstrategieën, opbouw, resultaten en meer om conclusies te kunnen trekken. Dit is aangevuld met een zoekwoordenonderzoek en een marktscan op basis van de uitkomst van de keyword analyse. Een onderscheidende factor voor Welltrade zijn de tweedehands A-label kantoormeubelen. Er is veel vraag naar dit zorgvuldig uitgekozen meubilair en gedurende covid-19 is de vraag naar deze meubelen nog meer toegenomen.

  De voorraad van Welltrade varieert enorm en best selling producten kunnen van de een op de andere dag niet beschikbaar zijn. Tot op heden is het hierdoor niet mogelijk om online af te rekenen. Ons doel: meer kwalitatieve offerte aanvragen en fysieke bezoeken vanuit Google Ads tegen een lagere investering.

  Met een nieuwe structuur in de campagnes, geautomatiseerde campagnes en optimalisatie op prioriteitsproducten en meer uit onze magische vingers hebben we resultaten bereikt die wij jullie niet willen onthouden.

HET RESULTAAT

Door een heldere analyse vooraf, konden we snel over tot onze bewezen online aanpak. We hebben inmiddels al gezorgd voor een vier keer zoveel leads, de gemiddelde kosten per lead is verlaagd met 75%, de CTR is verviervoudigd en het conversiepercentage op de website is gestegen met 1.5%. We zijn nog niet klaar. In de volgende fase zal er meer ingezet worden op zoekmachineoptimalisatie (SEO) en er wordt gesleuteld aan de website. To be continued!

 • Gemiddelde kosten per lead verlaagt met 75%
 • CTR verviervoudigd!
 • Conversiepercentage gestegen met 1%
 • 400% meer leads

Jordy vertelt je graag meer!