fbpx
DUCETT

185% omzetstijging per maand door integrale aanpak

What we did

 • Facebook & Instagram advertising
 • Pinterest advertising
 • E-mail automations en nieuwsbrieven

Ducett is een webshop met trendy en gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen en mannen. Wat ooit begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale webshop actief in 10 Europese landen. Four Marketing heeft met behulp van social media advertising en E-mail marketing gezorgd voor een stijging in de omzet, de conversie en bovenal: de winst.

Ducett

Ducett bestaat inmiddels drie jaar en wil mensen voorzien van kwalitatief hoogwaardige steel sieraden, met de mogelijkheid tot personalisatie en een razendsnelle levering. Tijdens de eerste kennismaking met Four Marketing werd duidelijk dat er al activiteiten waren op Facebook en Instagram, maar dat hier veel meer uit te halen was. Daarbij, werd er tot grote verbazing van de strategische marketeer van Four, geen gebruik gemaakt van E-mail marketing. Wij kregen de kans om de online business van Ducett te boosten met Facebook, Instagram, Pinterest en E-mail campagnes.

 • Onze bewezen aanpak

  Samen met het team van Ducett hebben we de doelgroepen en hun online gedrag in kaart gebracht. Vervolgens hebben we gekeken hoe we deze doelgroepen het beste kunnen bereiken en op welk moment in de funnel. Het resultaat is een multichannel strategie op Facebook, Instagram, Pinterest en E-mail met content gepersonaliseerd op de doelgroep.

  De eerste weken lag de focus van de op de personalisatie van de campagnes. De wekelijkse mailings en de e-mail automations brachten al snel een enorme boost aan de winst. De campagnes op Facebook, Instagram en Pinterest zijn ingezet op legio interesses en het online gedrag. Het opschalen met een gelijke ROI leverde meer winst op!

  Een van onze specialismes: het boosten van business door een stap naar het buitenland. Een berg aan ervaring, data en het fundament van een bestaande business in Nederland bieden vaak veel potentie voor een internationaal avontuur.

  Ook voor Ducett was dit moment aangebroken. Inmiddels draait de webshop in 10 Europese landen. Met ons internationale team bestaande uit native speakers door heel Europa, zorgen we voor internationale copy en creatives in de content.

HET RESULTAAT

Misschien heb je de aanpak niet gelezen en telt voor jou alleen het resultaat. Gelukkig blijkt onze aanpak mega effectief en zijn de resultaten om over naar huis te schrijven. Het percentage terugkerende klanten is enorm toegenomen, het conversie percentage ligt aanzienlijk hoger met dank aan de betere campagnes en de omzet nam toe. Omzet zegt niet alles? Eens. De winst is bovenal verdubbeld.

 

 •  +51% terugkerende klanten
 •  +36% store conversie door kwalitatieve data
 • +185% omzetstijging per maand
 • +100% winst

Rosan vertelt je graag meer!